Thursday, September 29, 2011

Rindu Korang Semua

2,3 hari ni rasa sedih sangat.Rindu sangat dekat korang.Even dulu serumah semua buat hal masing-masing lepas kelas,tapi kenangan serumah dengan korang paling aku rindu sampai sekarang.Rasa nak ulang balik masa kenangan tu dicipta.SUMPAH!!Rindu sangat dekat korang.Nak nangis bila ingat telatah korang semua.Dekat kelas perangai semua macam @#$%^&*.haha.Tapi itulah perkara paling best.Kenal dengan korang buat hidup aku sempurna.Hari-hari yang aku lalui penuh dengan gelak tawa.Aku bersyukur dapat kenal dan menjalin persahabatan dengan korang.

Kak Wa dan Manje yang tak pernah buat kitorang tak gelak.haha.

Kembar kesayangan.haha.

Kenangan bersama korang indah sangat.

Roomate yang sangat sengal.Kitorang nangis sama-sama,gelak kuat-kuat tengah malam.Paling best lawan sendawa dan kentut sampai terpaksa buka tingkap nak bernafas.haha.Rindu kamo Kak Ac.

Kenangan boling bersama mereka.

Kami satu group yang menyiapkan final projek masa diploma.

Lost World mengajar kitorang erti jerit sekuat hati.haha.

Rindu nak konvo dengan korang lagi.Konvo sekejap je tapi bergambar yang lama.hehe.

Mandi-manda.Rindu nak makan ayam goreng lagi.=)

Bakal-bakal engineer.=)

Dua orang budak kecik yang comel.

"Banyak sangat kenangan dengan korang yang buat aku gelak sorang-sorang bila aku rindu.Dan kadang kala aku nangis sampai aku tertidur.Indah sangat saat bersama korang."

You are my soul,my heart,my strength,my teddy boy,my everything.I wish you're still mine.IMYSM MAAR.♥

Tiada yang indah selain kenangan bersama mereka.Membuat aku ingin kembali ke masa lalu.Kembali ke masa kenangan itu dicipta.Sekarang masing-masing dah ada life sendiri.Tak ada dah gelak tawa bersama mereka.Yang tinggal hanyalah kenangan yang terindah.Aku semat kenangan itu di dalam album hati dan simpan buat tatapan aku di kala rindu datang bertamu.Jika umur panjang,kita akan bertemu lagi.Aku rindu korang.♥

"Air hangat itu mula bertakung dan gugur ke bumi.Rindu..."

3 comments:

  1. Simpan kenangan tu sebagai memori yg terindah. :)

    *Thanks for the link! Keep in touch :D

    ReplyDelete
  2. weett2... romantikak laa kmo ni...
    haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...